השאלון עם אמיר פרץ

הוא נולד בחיפה ב־1988 וגדל בנהריה. סיים את לימודיו בבצלאל וגם הספיק להשתתף בתוכנית חילופי סטודנטים ב־Massart בבוסטון, בתקופה שפיתחה ושינתה אותו. כיום הוא עובד בסטודיו רהלבנט. הוא אימג'־מייקר שאוהב לעבוד עם קונספט חזק, וגם לעסוק במושן וטיפוגרפיה. הוא מאמין בלחדש, להמציא, לנסות, לפרוץ גבולות, מאשר לייצר עוד משהו. הוא בעיקר חושב שעיצוב טוב יוצר אינטראקציה עם הצופה, גורם לו להרגיש, לחוות ולהגיב. לאחרונה רץ חצי מרתון והשנה הוא ירוץ מרתון מלא (!) בנוסף לכל אלה, הוא אוהב לבשל ולטעום אוכל טוב.

מה משך אותך לתחום?

אני מתעסק בעיצוב ואמנות עוד מאז שהייתי ילד, אבל כשניסיתי להתקבל ללימודים בכלל רציתי ללמוד ארכיטקטורה, בשניה האחרונה החלטתי ללכת על תקשורת חזותית.

מה גורם לך ליצור?

רעיונות טובים, סיבוב השראה, או ישיב ארוכה על כסא עד שיוצא.

איזה מעצב שהשפיע עליך יותר מכל?

גיא שגיא

טיול של אחרי צבא עשית?

יאפ, יורו טריפ קצר.

מה הדבר הכי טוב שקרה לך השנה?

רצתי חצי מרתון בפעם הראשונה.

איזו מרצה השפיע עליך במיוחד?

יעל בורשטיין.

מה אתה עושה כשאין לך מוזה?

יוצא לסיבוב, רץ, מנקה את המחשבות.

אתה מעדיף לעבוד לבד או בצוות?

דפינטלי בצוות.

אם לא היית מעצב מה היית?

שף!

איפה אתה רואה את עצמך בעוד חמש שנים מהיום?

בסטודיו משלי.

ספר פרוזה/עיון אחרון שקראת

הלב הנבון של ג׳ק קורנפילד.

רוצה להמליץ על ספר עיצוב?

ממליץ לבדוק את הספרים שמוציאה הוצאת הספרים other criteria של דמיאן הירסט, כל ספר דליקטס!

באיזה פונט אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?

בנרקיס בלוק בולד.

יש לך הרגל מגונה?

אכילת פירות בשתי ידיים.

קיצור מקלדת אהוב

w+⌘, שהגדרתי שיוביל ישר לדסקטופ.

מהי משמעות החיים?

פיצה, כמובן.

עוד משהו אחרון שרצית להוסיף?

אורגנו.

(מערכת הפונטימונים מעדיפה בזיליקום, אבל אף אחד לא מושלם)

עוד טאלנטים...